May 8, 2023

Elbilspool exklusivt för Tollare Terrass

"Vi är mycket nöjda med Elbilios flexibla erbjudande av behovsstyrd fordonspool exklusivt för boende i Tollare Terrass som dessutom ger de boende tillgång till ett kostnadseffektivt och hållbart resande." - Andreas Törnblom, Byggprojektchef, Bonava.

Söder om Skurubron växer ett nytt område fram vid namn Tollare Terrass. Från bostadsrätterna har man utsikt över Lännerstasundet och i garaget hittar man elbilar av märket BMW i3 från Elbilio. Tillsammans med Bonava har vi startat upp en behovsanpassad fordonspool, som går ut på att snabbt och enkelt kunna erbjuda elbilar till de boende. Erbjudandet är skräddarsytt med fokus på en låg tariff där allt är inkluderat, så som fria mil, självriskreducering och snabbladdning längst vägarna.

”Vi är mycket nöjda med Elbilios flexibla erbjudande av behovsstyrd fordonspool exklusivt för boende i Tollare Terrass som dessutom ger de boende tillgång till ett kostnadseffektivt och hållbart resande.”

- Andreas Törnblom, Byggprojektchef, Bonava.

Fler case

Kostnader för teknisk förvaltning sänkta med 78%

En bostadsfastighet med 138 lägenheter sänkte sina kostnader för teknisk förvaltning med 78% med hjälp av EstateLogs.

Fastigheter, lokala företag och invånare sammankopplade till ett levande ekosystem

"Spaceflow är en unik fastighetsapp som gör det möjligt för oss att koppla samman butiksägare med kontorsanvändare. Spaceflow-teamet var mycket flexibla och öppna för förändringar i appen och modifierade den utifrån våra behov." Jan Baxa Head of Asset Management, CA Immo