Kontakta oss

Vill du veta mer om Hyddas lösningar och hur de kan integreras i din fastighet? Har du en proptechlösning som du tror skulle passa in hos Hydda? Är du investerare och vill veta mer om Hydda? Eller har du något annat spännande du vill prata med oss om? Skicka ett mail eller kom förbi vårt kontor på Torstenssonsgatan 4.
Maila ossHitta hit

Kom i kontakt med våra bolag

Parkando
Parkando erbjuder smarta tjänster som gör det möjligt för våra användare att få en bättre parkeringsupplevelse. Med hjälp av modern teknik och smarta samarbeten erbjuder vi ett effektivare och säkrare sätt att parkera.
Spaceflow
Spaceflow är ett operativsystem som integrerar både fysiska och digitala aspekter i din fastighet för att skapa en bättre upplevelse för dina hyresgäster. Ett användarvänligt och smidigt gränssnitt förenklar för både hyresgäster och administratörer.
Estate Logs
EstateLogs optimerar och tar hand om tillsyn, skötsel och felanmälan av din fastighet. Tack vare den innovativa plattformen kombinerat med service och kunskap i toppklass ökar kvaliteten samtidigt som driftskostnaderna minskar.
Yieldly
Yieldly erbjuder en komplett lösning för teknisk fastighetsförvaltning. Genom att kombinera datadrivna insikter med djup teknisk kunskap erbjuder Yieldly ett nytt, innovativt tillvägagångssätt som hjälper dig att utveckla hållbara byggnader, minska kostnader på kort och lång sikt och öka långsiktigt fastighetsvärde.
Envise
Envise erbjuder en omfattande uppsättning av lösningar och tjänster för interaktiva webblösningar, visualiseringar samt system för enkel tillvalshantering och ärende-hantering.
Freesi
Freesis verktyg för energieffektivisering och inomhusklimat ger dig möjlighet att förstå, kontrollera och optimera inomhusklimatet och sänka energiförbrukningen i din fastighet på ett effektivt sätt. Lösningen hjälper dig även i arbetet att förbättra ditt sociala ESG-mått.
Bli en del av Hydda
Borde ditt proptechbolag vara en del av Hyddas lösningar? Hör av dig!