Senaste nytt inifrån Hyddan

June 26, 2023

Effektivare fastighetsförvaltning med Yieldly

Yieldy är ett helt nytt koncept för fastighetsförvaltning, som bidrar till att kraftigt minska kostnader och samtidigt öka kvaliteten i förvaltningen och öka det långsiktiga fastighetsvärdet.

June 21, 2023

Hydda investerar i Freesi och stärker sitt erbjudande inom effektivisering av energi och inomhusklimat

Den snabbväxande proptech-koncernen Hydda, tillkännager idag investeringen i Freesi, ett av Nordens ledande bolag inom energieffektivisering och inomhusklimat.

March 14, 2023

Ny på Hydda: Jesper Bruksner

Med Hyddas snabba tillväxttakt och fortsatta expansionsplaner är det av största vikt att ha en erfaren HR-chef på plats som kan säkerställa att vi bibehåller effektiviteten i organisationen samtidigt som vi skapar en härlig kultur och en rolig och utmanande arbetsmiljö och för alla anställda. Det ska Jesper Bruksner se till, vår nye Chief People & Culture Officer.

March 2, 2023

Ny på Hydda: Elisabet Hansson

Hyddafamiljen fortsätter att växa! Vår nya controller Elisabet Hansson kommer främst att jobba med redovisning och rapportering i vår snabbt växande koncern. Som omväxling till vardagens alla siffror gillar hon också att måla – även om ateljén vid Sankt Eriksplan idag är ett minne blott.

December 20, 2022

Idag är en stor dag i Hyddas historia!

Vilket år det har varit! Det är inte så lätt att sammanfatta hur man går från 2 till 120 anställda och från 0 till 60 MSEK i ARR. Men vi har gjort ett försök, och passade också på att fråga våra grundare och partners Vasakronan och Blq Invest vad de tycker om vår gemensamma resa hittills.

November 24, 2022

Ny på Hydda: Karin Gunnerbeck

För att bygga ett europeiskt powerhouse inom proptech behövs ett starkt varumärke. Inte bara gentemot kunder och prospects, utan också för att attrahera de bästa medarbetarna och rätt investerare. Möt ett av Hydda-familjens senaste tillskott; marknads- och kommunikationschefen Karin Gunnerbeck. En positiv, orädd och teamorienterad typ som älskar att bada och vantrivs i sin comfort zone.

November 20, 2022

Ny på Hydda: Hans Grufman

En snabbt växande företagsfamilj med siktet inställt på börsen behöver en vass CFO. Hans Grufman inledde karriären med kod i Silicon Valley, men hans stora intresse för ekonomi fick honom snart att byta bana och de senaste åren har han varit CFO på flera IT-bolag. Drömmer gör han också. Om att åka skidor, bygga upp en framgångsrik SaaS-koncern och att en vacker dag få slippa sköta familjens nedgångna pool.

October 25, 2022

En av Europas största miljö- och teknikkonsulter investerar i svenskt proptechbolag

I bästa tänkbara sällskap! När Ramboll nu går in som delägare i Estate Logs får vi ytterligare en riktigt stark och kompetent partner. Tillsammans ska vi accelerera utvecklingen av datadriven och klimatsmart fastighetsförvaltning.

October 17, 2022

Ny på Hydda: Emy Haftor

Emy Haftor, vår nya Head of Synergies, tänker se till att ett plus ett blir tre – minst! Hennes bakgrund som managementkonsult med fokus på tech och utveckling ger henne goda förutsättningar att klara denna matematiska bedrift och ovanliga yrkesroll.

October 7, 2022

Ny på Hydda: Melker Larson

Förra veckan berättade vi om förstärkningen av Hyddas operativa team med nya medarbetare i tre nyckelroller. Här får du möta en av dem, Melker Larson, vår nya M&A Analyst. Utöver att leta upp och analysera potentiella proptech-förvärv, gillar Melker att dansa till house och techno samt äta tapas med sina vänner.

September 29, 2022

Hydda fortsätter växa och rekryterar tre nya medarbetare

Med sex förvärvade proptech-bolag och två nya delägare på mindre än ett år finns det risk för växtvärk. Därför har vi förstärkt Hyddas operativa team med tre nyckelroller. Starring in order of appearance in the photo: Emy Haftor som Head of Synergies, Hans Grufman som CFO och Melker Larson som Business Analyst. Tre lysande stjärnor som är lika efterlängtade som välkomna!

September 20, 2022

Två välkända fastighetsbolag blir nya delägare när Hydda förvärvar AI-baserat verktyg för fastighetsdrift

Idag kan vi stolt berätta att Hydda har genomfört årets sjätte stora investering. Extra roligt är att affären inte bara innebär att vi utökar vårt kunderbjudande med EstateLogs smarta, AI-baserade verktyg för fastighetsdrift – utan också får välkomna Neptunia Invest och Brunswick Real Estate som nya delägare i Hydda Group.

August 23, 2022

Ny på Hydda: Martina Skande

Lär känna vår vd Martina Skande! Vi har ställt åtta frågor till vår nya kapten om vem hon är, hur hon är och hennes tankar om proptech och Hydda-koncernen.

July 5, 2022

Hydda förvärvar Pixery

We go on holiday with a bang! Läs mer om vårt senaste förvärv av Pixery, vars inspirerande och lättanvända visualiseringslösningar kortar ner försäljningstiden, minskar osäkerhet och förhöjer upplevelsen av att köpa eller hyra bostäder och lokaler.

May 18, 2022

Hydda investerar i fjärrkontroll för fastigheter via tjeckiska Spaceflow

Idag är en stor dag! Genom att investera i det tjeckiska bolaget Spaceflow tar vi vårt första stora steg utanför Skandinavien – och mot att bli ett europeiskt powerhouse för proptech.

March 24, 2022

Välkomna till Hydda: Parkando

Från krångel och irritation till nöjda kunder och större lönsamhet. Hyddas nya dotterbolag Parkando förenklar, optimerar och skapar nya möjligheter inom parkering.

November 15, 2021

Välkomna till Hydda: HomeMaker

Hydda investerar i HomeMaker, vars lösningar för nyproduktionsmarknaden passar väl in i Hyddas erbjudande.

October 26, 2021

BLQ Invest investerar i proptech via egna bolaget Hydda

En unik teknikkoncern som påskyndar och leder digitaliseringen av fastigheter. Det är vad bolagsbyggarna BLQ Invest vill skapa. Men inte själva, utan i nära samarbete med fastighetsbranschen.

October 3, 2021

Det här är Hydda

Teknikkoncernen Hydda erbjuder framtidens digitala fastighetslösningar. Genom att förvärva, konsolidera och utveckla de bästa verktygen skapas produkter som är enkla att både köpa in och använda.