December 20, 2022

Idag är en stor dag i Hyddas historia!

Vad kan man uppnå på ett år? Ganska mycket, med rätt personer och partners. Idag är det exakt ett år sedan Hydda grundades, och vårt partnerskap och samarbete med Blq Invest och Sveriges största fastighetsägare Vasakronan inleddes.

– Det har varit ett fantastiskt första år. Fokus har legat på att göra strategiska investeringar för att kunna lägga grunden till våra fyra huvudsakliga produktsviter. Vi ska fortsätta att växa härifrån, både genom att investera i ytterligare bolag med relevanta produkter, men också organiskt”, säger Peter Östman, ansvarig för Corporate Ventures på Vasakronan och styrelseledamot i Hydda.

I december 2021 inleddes ett händelserikt år för Hydda Group. Vi är väldigt stolta över hur bolaget har utvecklats och tacksamma mot alla våra partners. En kort sammanfattning av vad vi har uppnått under året:

  • Hydda Group omfattar nu bolagen HomeMaker, Parkando, Elbilio, Spaceflow, Pixerymedia och EstateLogs, och erbjuder en bred portfölj av proptech-lösningar i 13 olika länder.
  • Hydda-familjen har vuxit till mer än 120 anställda.
  • Moderbolaget Hydda har vuxit till åtta personer och leds av VD Martina Skande.
  • De årliga återkommande intäkterna ligger idag runt 60 MSEK.
  • Under året har våra aktieägare och partners Blq Invest och Vasakronan även fått sällskap av Brunswick Real Estate och Neptunia Invest.
  • Ett starkt partnerskap har ingåtts med Ramboll – en av Europas största miljö- och teknikkonsulter.

– Jag är så stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans i år, och det här är bara början! Jag ser fram emot den fortsatta resan och utvecklingen av både Hyddas produktportfölj och kund-, partner- och investerarcommunityn. Med det sagt glömmer vi aldrig vårt egentliga syfte: att förbättra hur människor lever, arbetar och verkar”, säger Kamjar Hajabdolahi, Partner & CEO Blq Invest och grundare av Hydda.

Senaste nytt

Ny på Hydda: Jesper Bruksner

Med Hyddas snabba tillväxttakt och fortsatta expansionsplaner är det av största vikt att ha en erfaren HR-chef på plats som kan säkerställa att vi bibehåller effektiviteten i organisationen samtidigt som vi skapar en härlig kultur och en rolig och utmanande arbetsmiljö och för alla anställda. Det ska Jesper Bruksner se till, vår nye Chief People & Culture Officer.

Ny på Hydda: Elisabet Hansson

Hyddafamiljen fortsätter att växa! Vår nya controller Elisabet Hansson kommer främst att jobba med redovisning och rapportering i vår snabbt växande koncern. Som omväxling till vardagens alla siffror gillar hon också att måla – även om ateljén vid Sankt Eriksplan idag är ett minne blott.

Idag är en stor dag i Hyddas historia!

Vilket år det har varit! Det är inte så lätt att sammanfatta hur man går från 2 till 120 anställda och från 0 till 60 MSEK i ARR. Men vi har gjort ett försök, och passade också på att fråga våra grundare och partners Vasakronan och Blq Invest vad de tycker om vår gemensamma resa hittills.