December 20, 2022

Idag är en stor dag i Hyddas historia!

Vad kan man uppnå på ett år? Ganska mycket, med rätt personer och partners. Idag är det exakt ett år sedan Hydda grundades, och vårt partnerskap och samarbete med Blq Invest och Sveriges största fastighetsägare Vasakronan inleddes.

– Det har varit ett fantastiskt första år. Fokus har legat på att göra strategiska investeringar för att kunna lägga grunden till våra fyra huvudsakliga produktsviter. Vi ska fortsätta att växa härifrån, både genom att investera i ytterligare bolag med relevanta produkter, men också organiskt”, säger Peter Östman, ansvarig för Corporate Ventures på Vasakronan och styrelseledamot i Hydda.

I december 2021 inleddes ett händelserikt år för Hydda Group. Vi är väldigt stolta över hur bolaget har utvecklats och tacksamma mot alla våra partners. En kort sammanfattning av vad vi har uppnått under året:

  • Hydda Group omfattar nu bolagen HomeMaker, Parkando, Elbilio, Spaceflow, Pixerymedia och EstateLogs, och erbjuder en bred portfölj av proptech-lösningar i 13 olika länder.
  • Hydda-familjen har vuxit till mer än 120 anställda.
  • Moderbolaget Hydda har vuxit till åtta personer och leds av VD Martina Skande.
  • De årliga återkommande intäkterna ligger idag runt 60 MSEK.
  • Under året har våra aktieägare och partners Blq Invest och Vasakronan även fått sällskap av Brunswick Real Estate och Neptunia Invest.
  • Ett starkt partnerskap har ingåtts med Ramboll – en av Europas största miljö- och teknikkonsulter.

– Jag är så stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans i år, och det här är bara början! Jag ser fram emot den fortsatta resan och utvecklingen av både Hyddas produktportfölj och kund-, partner- och investerarcommunityn. Med det sagt glömmer vi aldrig vårt egentliga syfte: att förbättra hur människor lever, arbetar och verkar”, säger Kamjar Hajabdolahi, Partner & CEO Blq Invest och grundare av Hydda.

Senaste nytt

Effektivare fastighetsförvaltning med Yieldly

Yieldy är ett helt nytt koncept för fastighetsförvaltning, som bidrar till att kraftigt minska kostnader och samtidigt öka kvaliteten i förvaltningen och öka det långsiktiga fastighetsvärdet.

Hydda investerar i Freesi och stärker sitt erbjudande inom effektivisering av energi och inomhusklimat

Den snabbväxande proptech-koncernen Hydda, tillkännager idag investeringen i Freesi, ett av Nordens ledande bolag inom energieffektivisering och inomhusklimat.

Ny på Hydda: Jesper Bruksner

Med Hyddas snabba tillväxttakt och fortsatta expansionsplaner är det av största vikt att ha en erfaren HR-chef på plats som kan säkerställa att vi bibehåller effektiviteten i organisationen samtidigt som vi skapar en härlig kultur och en rolig och utmanande arbetsmiljö och för alla anställda. Det ska Jesper Bruksner se till, vår nye Chief People & Culture Officer.