November 15, 2021

Välkomna till Hydda: HomeMaker

Hydda investerar i HomeMaker och välkomnar bolagets nio medarbetare till koncernen.

HomeMakers lösningar för nyproduktionsmarknaden passar väl in i Hyddas erbjudande, säger Philip Göransson, CIO och partner på Hydda:

– HomeMaker har effektiviserat hela kundresan från intressentstadiet till eftermarknaden för nyproduktion av bostäder. De har verkligen visat hur digital teknik och rätt mjukvara kan frigöra ny potential, effektivisera arbetssätt och förbättra hela kundupplevelsen.

För visualisering och tillvalshantering används HomeMaker Showroom, medan HomeMaker Service hanterar felanmälan, garantiåtaganden och eftermarknad. Bägge lösningarna erbjuder även statistik och rapporter för ett bättre beslutsfattande. Produkterna är både etablerade och uppskattade på marknaden, berättar Philip:

– HomeMakers kunder – och deras kunder bostadsköparna – är väldigt nöjda med lösningarna och den kontinuerliga vidareutvecklingen för att matcha behoven ännu bättre. Konkurrenterna säljer in sig mer i projektform, medan HomeMaker erbjuder en effektiv mjukvara i molnet, som är enkel för kunden att implementera, lära sig använda och sedan dra full nytta av.

Kunderna är bostadsutvecklare, fastighetsbolag, hustillverkare och byggentreprenörer i alla nyproduktionssegment. De flesta av kunderna finns i Sverige, men HomeMaker har också etablerat sig på den danska och norska marknaden. Enligt Philip Göransson ska den geografiska expansionen fortsätta och accelerera:

– HomeMakers lösningar är lätta att anpassa, skala upp och sälja på fler marknader. Bolaget jobbar idag mycket med marknadsbearbetning och leadgenerering – både för att öka penetrationen på befintliga marknader och etablera sig på nya. Ett annat fokusområde är att utveckla smarta tillägg till produkterna och integrationer till närliggande fastighetssystem.

Fakta: HomeMaker

Grundades: 2015
Team: 5 personer i det kommersiella teamet och 4 personer i utvecklingsteamet
Exempel på kunder: Ikano Bostad, Serneke, Besqab, ByggVesta och Poseidon

Läs mer om HomeMaker

Senaste nytt

Effektivare fastighetsförvaltning med Yieldly

Yieldy är ett helt nytt koncept för fastighetsförvaltning, som bidrar till att kraftigt minska kostnader och samtidigt öka kvaliteten i förvaltningen och öka det långsiktiga fastighetsvärdet.

Hydda investerar i Freesi och stärker sitt erbjudande inom effektivisering av energi och inomhusklimat

Den snabbväxande proptech-koncernen Hydda, tillkännager idag investeringen i Freesi, ett av Nordens ledande bolag inom energieffektivisering och inomhusklimat.

Ny på Hydda: Jesper Bruksner

Med Hyddas snabba tillväxttakt och fortsatta expansionsplaner är det av största vikt att ha en erfaren HR-chef på plats som kan säkerställa att vi bibehåller effektiviteten i organisationen samtidigt som vi skapar en härlig kultur och en rolig och utmanande arbetsmiljö och för alla anställda. Det ska Jesper Bruksner se till, vår nye Chief People & Culture Officer.